Ej geografiskt kategoriserade fotografier1 151 träffar

  • Sorterat efter: Senast ändrad   

undefined

Vi behöver din hjälp!

Sorsele kommun ser just nu över möjligheterna att underhålla och utveckla Sorsele Bildbank. Bildbanken är en viktig dokumentation av kommunens kulturarv, historia och utveckling. Bilderna har lånats ut eller skänkts av privatpersoner, föreningar och institutioner, och samlades ursprungligen in i ett Leaderprojekt med Sorsele Hembygdsförening.

Om du har kunskap om någon bild som inte redan är dokumenterad, är du varmt välkommen att höra av dig. Här är några sätt du kan bidra på:

* Besök Piraten secondhandbutik och fyll i ett formulär om en bild.

* Skicka ett mejl till: terje.andersson@sorsele.se.

* Kommentera direkt på hemsidan under bilder du vet något om – det finns ett kommentarsfält kopplat till varje bild längst ner på sidan.

Om du fyller i ett pappersformulär eller skickar ett mejl, är det viktigt att du anger bildens titelnnummer som står ovanför bilden, exempelvis: Sobb EJ012.

Vi söker särskilt information om bilderna i denna mapp. Vi vill gärna veta var bilderna är tagna, vilka personer som kan tänkas finnas på dem, samt information om släktskap och annan relevant bakgrund. Om du har mer information är du varmt välkommen att dela med dig av det.

Läs mer om samlingen

3 av 1151 på denna sida

Sobb bibl156 – Man

Soldat (värnpliktig) i uniform modell 1910. Det står 19 på axelklaffen. 19 står för infanteriregemente, I 19, dvs Norrbottens regemente i Boden. Bilden är sannolikt tagen under slutet av 1910-talet till början av 1920-talet. Soldaten bör vara mellan 18 - 20 år och är därmed född kring sekelskiftet.